vdon 20 #1 Публикувано 16 Януари, 2022 Здравейте, както си карах и изведнъж нещо започна да сърца при завиване. Спрях на място при запален двигател и установих, че скърцането го има и при съвсем леко завъртане на волана на място. Отворих капака и накарах детето да върти леко наляво и надясно. Установих, че звука идва от едно апаратче с някви тръбички и една гумена шапка. Е не го знам как се казва но е под сервото и излиза от купето. В казанчето има течност пълно е на МАХ. Но при въртене се вижда и чува как сърца на сухо. Ако някой има идеи да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #2 Отговорено 16 Януари, 2022 Така както си го обяснил имам чувство че караш нещо невиждано. Снимки сигурно можеш да правиш за да получиш и адекватни отговори. Ако си CRV1 ген автомат имаш две казанчета,едното под чистачките,не е с гумена капачка и е за спирачките. Другото до левия фар и е за хидравликата сиво с червена капачка пак не е гумена. Обясни за да те разберем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 20 #3 Отговорено 16 Януари, 2022 Да колата е SRV I avtomat 128кс 99г Течноста за която казах, че е на МАХ е тази в сивото казанче с червена пластмасова капачка - на хидравликата. А за черната гума сигурно е някакъв тампон или предпазител на въпросното апаратче от което идва скърцането. Не знам как се нарича. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #4 Отговорено 16 Януари, 2022 (Редактирано) @vdon Апаратче,казанче,черна гумена шапка стана тампон. Снимка. Все пак определи къде точно е това апаратче аз съм с 147 к същата кола,няма такова нещо. Без снимка с твоите описания няма да стане. Редактирано 16 Януари, 2022 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 20 #5 Отговорено 20 Януари, 2022 Здравейте въпросното скърцане се оказа шарнир на долен ляв носач. След смяна и на двата шарнира скърцането изчезна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #6 Отговорено 20 Януари, 2022 А сега де добре че не сменихме онова черното нещо ,апаратче с тръбички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 20 #7 Отговорено 21 Януари, 2022 Хахахаха да - най добре да се види от специалист. Иначе онова черно нещо било някво каре но проблема не бил там. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове