deqnnn 0 #1 Публикувано 27 Декември, 2021 Колеги, може ли да ми кажете от къде мога да поръчам предпазни пластини за предни спирачни дискове за Honda CrV-1 147кн бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 28 Декември, 2021 Може ли да визираш кое точно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #3 Отговорено 28 Декември, 2021 В качествените комплекти накладки си има всичко необходимо. Поне в мойте Ате имаше всичко освен смазката за пластините държачи на накладките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #4 Отговорено 28 Декември, 2021 Ако колегата визира това което си мисля ,няма го в комплекта за накладки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqnnn 0 #5 Отговорено 28 Декември, 2021 (Редактирано) Да точно това търся.Никъде не го намерих Ако намери някои ако може да ми прати линк Редактирано 2 Януари, 2022 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoevivan 0 #6 Отговорено 31 Декември, 2021 Преди няколко години ми се наложи да търся и аз, но нова не намерих. Търси по моргите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове