Jump to content
georgie

Относно светлини за заден ход. Мнения за Джаз 2009.

Recommended Posts

 Карах Хонда Джаз 2002 1.2 в продължение на 9 години, газ, градско каране, 110 000км. Удобна ергономична седалка, евтини части, магически багажник. Направих ъпгрейд с Jazz 2009 1.2. Подобренията са мощност, спиране, предни светлини, подгряване на странични огледала и свещите вече са четири а не осем! :) 

Като недостатъци установих, намалено качество на озвучителната система,  салона е по малък, отвора за багажника също, намалена видимост напред (по -скосено предно стъкло, съответно предните колони заемат повече място и на 45 градуса видимостта е силно ограничена), малък отвор на двигателния отсек, за смяна на свещи се свалят чистачките и доста неща още. Най -вече има лоша видимост на заден ход.  

Доволен съм от колата, марката няма да сменя, просто давам обективно мнение. 

Чудя се дали да слагам дъпълнителен фар за заден ход или да монтирам камера за задно виждане. Ако някой е преминал през това, ще бъда благодарен да даде съвет. 

Редактирано от georgie
Добавяне на информация

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Карам същата Хонда - 1.2 (90к.с.) 2009 г. като преди това също бях на модела от 2002 г. Не мога да се съглася с повечето от констатациите на колегата с изключение на мнението за двигателния отсек. Това да не можеш да провериш състоянието на свещите си без да разглобиш половината кола е много гадно. Иначе модела от 2009 г. е много по-добър от другия. Возията е подобрена, озв.система е добра и не се разваля като предната, багажника и купето са в не по-малък размер. Колкото до видимостта при задния ход не съм установил, че е по-лоша, просто огледалата - предно и странични лъжат за дистанциите до препятствията. Аз си помогнах по въпроса като си монтирах видеорегистратор с предна и задна камера както и парктроник със звукова е светлинна сигнализация, което доста помага при движение на заден ход.  

 

 

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Благодаря колега, аз направих същото, задната камера оправи нещата. Взел си много добро решение с парктроника, ако дадеш повече инфо ще ти бъда благодарен. Тоест,закупуване монтаж в бронята и дисплея вътре.   Относно размерите съм напълно обективен, може би нямаше да обърна такова внимание, но стълбата, която превозвах със старата хонда вече не влиза! Покрива към багажника е скосен и стеснен в горния край. :)   За аудиото, смених медията с андроид поддържащ DSP, вече свири. 

 

 

Редактирано от georgie
Добавяне на информация

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колега. Днес видях вашето послание от 4 март, малко е късно, но ще дам инфо за парктроника. Купих го по интернет от Rudimpex.com цената беше около 30лв., монтажа ми излезе 60лв., но се справиха мн.добре. В сайта на търговеца е описано подробно за монтажа, важното е да попаднете на добър техник.Успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...