todor74ch 0 #1 Публикувано 7 Декември, 2021 Как мога да спра звуковия сигнал за отворен багажник?Навит съм дори и на кардинални решения,защото трябва да прибера колата от чужбина а на границите с тоя зумер ще бера много ядове.След удар отзад вратата не се отваря а и отвътре не мога да си сваля кората без да я счупя за да видя дали мога да измисля нещо-единственото което ми идва и мога да го направя бързо е да прекъсна кабелите които стигат до ключалката-дали ще се получи ефекта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #2 Отговорено 10 Декември, 2021 Провери схемата на бушоните, дали няма отделен бушон да вратата на багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #3 Отговорено 11 Декември, 2021 (Редактирано) Бушона за 5-тата врата мисля е тук. До бушониерата в двигателния отсек, но не мисля,че зумера му има общо с тях. Редактирано 11 Декември, 2021 от Ivan_Ch 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 11 Декември, 2021 Не ми дава да коригирам предишния пост, но намерих и това. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове