zmiata29 181 #1 Публикувано 12 Ноември, 2021 Здравейте, от известно време имам усещането, че спирачната помпа издава багажа, вече на два пъти, при внезапна ударна спирачка, заради кадърни засичащи индивиди, задейства се ABSа и после педала потъва и спирането е халтаво. Помпам педала, удървя се и после спирането става много по добро и педала е по чувствителен от преди внезапното, ударно спиране. Първото което направих; смених спирачната течност в Бултрако, с оригинална, приемчика каза,че всичко е точно и,ч е няма проблем с помпата. Вчера една оФца се опита да се надене на калника ми, скочих на педала и се и се размина, но проблема пак се появи. Говорих с FENABG и той дистанционно заподозря помпата, имам една помпа, втора употреба, дето ми се мотае в гаража, но тя седи така суха вече, близо, две години и си мисля, че може да се разсъхнала. Въпрос едно: може ли да разбера ако я отворя да ли става за нещо и какво да гледам? две: от къде мога да намеря ремонтен комплект ако си е заминала? три: ако тръгна да купувам нова помпа на коя фирма да заложа, колата е с десен волан(различна е от левия) Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 286 #2 Отговорено 12 Ноември, 2021 (Редактирано) За София ,предлагам да се консултирате с (май е внук на Настев ,ама не съм сигурен) занимат се с ремонт на помпи. https://goo.gl/maps/p4NrMEkkaRkB7wr68 Редактирано 12 Ноември, 2021 от aleksandur 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #3 Отговорено 12 Ноември, 2021 (Редактирано) Настев, ееех бях го забравил. Благодаря, а случайно телефон? Намерих телефона, 0897258357. Редактирано 12 Ноември, 2021 от zmiata29 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #4 Отговорено 25 Ноември, 2021 Здравейте, доклад: ходих при Настев - син, занесох му помпата която се мотаеше в гаража, на другия ден ми се обади, прегледал я е и каза, че се налага да смени гумичките (О пръстени), беше петък, в понеделник ми се обади, че е готова - 80лв. Още не съм я взел, че нямам път на там, но вярвам е свършил работа. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове