Г.Писаров 157 #1 Публикувано 10 Ноември, 2021 Здравейте Имам едо питане относно маслото за кормилната рейка - при смяна колко е необходимото количество? В момента ми правят ремонт на рейката и ми казаха, че 1 литър ще е на ръба. А аз ще си купувам маслото, да знам колко е нужно да взема. Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 158 #2 Отговорено 10 Ноември, 2021 По книга е 1,1 л. Взимай 2 литра и ще ти остане да си имаш. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #3 Отговорено 10 Ноември, 2021 (Редактирано) Ако не е спешно за да не взимаш още 1 л. Ето от общите поръчки в форума,питай колегата който ги прави може да има налично. https://www.ato24.de/en/honda-psf-0-354-l.html Редактирано 10 Ноември, 2021 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #4 Отговорено 10 Ноември, 2021 Ще проверя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #5 Отговорено 13 Ноември, 2021 Писах на колегата с общите поръчки - веднага ми върна но нямаше налично масло в момента. Купих 2 л. масло Хонда по 44 лв. литъра. Оправиха ми тропащата рейка - втулки и семеринги - общо 280 лв. - 100 лв. демонтажа и монтажа на рейката. 180 лв. останалото. Наляха масло и събра 1 л. Сега си имам литър резерва Да си знаете ако друг сменя масло на хидравлика, че литър ще му свърши работа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове