Sashiko 0 #1 Публикувано 10 Ноември, 2021 Здравейте, момчета! Нов съм тук. Наскоро закупен СRV, италиански, 2.0 литра, 155 к.с., 4 WD AT. Това дотук е ясно)) Опитвам се да поръчам различни аксесоари сега и попаднах на факта, че сайтовете уточняват кой модел, предлагайки - 2.0 AWD (RE5, RM2), (10.2012-) (R20A6, R20A9) или 2.0 iVtec (RE5, RM1), (10.2012-) (R20A5, R20A6, R20A9). В италианската сервизна книжка пишеше на ръка, че е 4WD ( а не AWD -нали не едно и също) и няма информация за останалите данни. Къде мога да видя за RM и R20A5 и какво означават те? Освен това според Win номера някъде пише 2015, някъде 2016 , купих го като 2016, къде е истината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #2 Отговорено 10 Ноември, 2021 Здравей и късмет с новата кола! Отвори шофьорската си врата и долу мисля върху колоната имаш вградена метална табелка.От там ще видиш с кой двигател си. При мен там примерно е R20 A9.Колата е 2015 година. Всички CR-V 4та генерация каквато е твоята ако имат задвиждване на задния диференциал са АWD,т.е. нямаш постоянно зацепване и ако приплъзнат предните гуми се предава въртящ момент на задния диф. Относно аксесоарите за много от тях няма значение какъв е двигателя,просто по дефолт сайтовете искат това.Примерно за едни стелки няма никакво значение. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sashiko 0 #3 Отговорено 10 Ноември, 2021 преди 45 минути, AzSum написа: Здравей и късмет с новата кола! Отвори шофьорската си врата и долу мисля върху колоната имаш вградена метална табелка.От там ще видиш с кой двигател си. При мен там примерно е R20 A9.Колата е 2015 година. Всички CR-V 4та генерация каквато е твоята ако имат задвиждване на задния диференциал са АWD,т.е. нямаш постоянно зацепване и ако приплъзнат предните гуми се предава въртящ момент на задния диф. Относно аксесоарите за много от тях няма значение какъв е двигателя,просто по дефолт сайтовете искат това.Примерно за едни стелки няма никакво значение. благодаря ти, много! А за година как да проверя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #4 Отговорено 11 Ноември, 2021 В малкия талон би трябвало да пише кога е първата регистрация на колата? Тя може да се разминава с датата на производство, но с малко.Примерно ако колата е произведена ноември 2015, а първата регистрация е февруари 2016. Би трябвало и по надписите върху страничните стъкла да има следа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #5 Отговорено 11 Ноември, 2021 (Редактирано) Десетият символ във VIN е годината на производство. https://www.meadowvalehonda.ca/en/news/view/how-to-read-your-vin-number/63510 Годината на производство не съвпада с календарната година. Като ти кажат, че колата е произведена 2016-а това означава от 01/09/2015-а до 31/08/2016-а. Предполагам затова някъде излиза, че твоята кола е 2015-а, а другаде, че е 2016-а. Десетият символ в твоя VIN би трябвало да е G. Всички стъкла имат печат на производителя. Не можах да открия за CR-V 4, но е нещо такова Виж най-долния ред символи - > • • • 7 Това означава, че стъклото е произведено 2017-а. Редактирано 11 Ноември, 2021 от Krasi-mir 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове