dragun 0 #1 Публикувано 2 Ноември, 2021 Здравейте, имам един въпрос ако може да дадете съвет. Накратко, счупих предната броня. Та минах през няколко морги и ми предлагат от преди фейслифтовия модел 2001-2003 предната броня, а аз съм с след фейслифтовата 2004-2005 дали ще стане защото някаде ми казват, че нямало да има проблем, другаде че капака ще упира и няма да може да се затваря. Ако сте се сблъсквали с тази дилема или имате инфо ще съм благодарен да споделите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 3 Ноември, 2021 Е как няма да може да се затваря, при положение че капака е 1:1. Проблема е, че визуално са различни и на фейслифтовата решетката е отделно (захваща се към бронята с четири копчета долу и две горе). Емблемата на фейслифтовата е по-голяма. При положение, че бронята е счупена, най-вероятно и решетката е счупена или поне захвата й отдолу. Само решетка за фейслифтова броня върви от 80-100 до 200 лв. Принципно хората с префейс слагат брони и фарове от фейслифови сивици. Сигурно ли е, че бронята не подлежи на ремонт. Една-две снимки биха дали яснота по въпроса. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragun 0 #3 Отговорено 4 Ноември, 2021 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #4 Отговорено 4 Ноември, 2021 Е, кофти! Ако беше само сцепена, спукана, с дупка щеше да се ремонтира. Но при липсващи 20-30 см едва ли някой ще се хване да я поправя. Решетката също е счупена, така че и цяла броня от преди фейса може да свърши работа. Въпрос на вкус и $$$. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове