georgivanov1 23 #1 Публикувано 4 Юни, 2007 Искам да поздравя Виктор и вси4ки останали,които са допринесли за създаването на този форум.Нещо страхотно е.Нов съм във форума,но искам да кажа,4е по4ти вси4кото ми свободно време минава тук,дори понякога се караме с жена ми заради това,4е не и помагам с нищо в домакинството,но какво да се прави...съдба.Това е някаква манящина,просто не 4акам да се върна от работа и сядам да си джиткам из форума.Това е от мен,нека и другите колеги,ако имат някакво мнение по въпроса нека допълнят. П.С.Ако ве4е съществува такава тема,моля да бъда извинен,но просто не открих подобна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 5 Юни, 2007 Ела на националната и почерпи момчетата щом си доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #3 Отговорено 5 Юни, 2007 Ела на националната и почерпи момчетата щом си доволен То няма да е черпене,то ще е голямото напиване според мен...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 5 Юни, 2007 Със сокчета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #5 Отговорено 5 Юни, 2007 Със сокчета. Да, гроздови - ферментирали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 5 Юни, 2007 Аз пък съм недоволен от форума. По-добре така, отколкото да черпя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #7 Отговорено 6 Юни, 2007 Аз пък съм недоволен от форума. По-добре така, отколкото да черпя. хитрец си ти Андрешкоооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове