Angel Kostov 0 #1 Публикувано 16 Октомври, 2021 (Редактирано) Здравейте, колеги, Имам Honda Crv, 2.0 i, 2010. Преди два дни бях забравил аварийките включени и вечерта акумулаторът беше паднал. Подадоха ми ток и колата запали и до вкъщи акумулаторът зареди. Нямам други проблеми, освен този, че Anti Theft лампичката започна да мига. Някой има ли идея как мога да се се справя с проблема? Благодаря, предварително, за проявеното внимание към моя проблим! Редактирано 16 Октомври, 2021 от Angel Kostov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #2 Отговорено 17 Октомври, 2021 Иска пин код на касетофона би трябвало да го има в документите някъде ако липсва враздела за аудио има тема за този код. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stonehard 0 #3 Отговорено 27 Декември, 2021 На 18.10.2021 г. at 0:51, krasimir_01 написа: Иска пин код на касетофона би трябвало да го има в документите някъде ако липсва враздела за аудио има тема за този код. Здравейте при мен също ми мига тази лампичка но си и работи медията.а губи ток за оклоло 30часа и то когато колата си реши за година 3-4 пъте и се принуждавам да махам клемата на акумулатора всяка вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 28 Декември, 2021 Ако не е това е последното което е пипано по токовете и е добавяно реленце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1547 #5 Отговорено 31 Декември, 2021 https://www.vehiclehistory.com/questions/what-is-the-honda-crv-security-system-reset-procedure-108357 Това пробвано ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове