Pavel681 2 #1 Публикувано 13 Октомври, 2021 (Редактирано) Здравейте, от скоро съм собственик на Акорд Турър 2,2 140cc 2005- та, понеже е била удряна колата и са сменяли калника, и цвета на калника се различава леко от оригинала, и искам да го сменя, та въпроса ми е как се заменя елемента, в Интернет пространството нищо не намерих 😔, Благодаря предварително. Редактирано 13 Октомври, 2021 от Pavel681 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #2 Отговорено 13 Октомври, 2021 Заден калник трудно се сменя - част от купето е, а не като предния. Ако си е здрав, намери читав бояджия, да му направи точния цвят боя и да го боядиса. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #3 Отговорено 13 Октомври, 2021 Аз имам ръжда по веждата на задния калник. Ще боядисвам част от колата и ще правя и веждата. Приятел бояджия, с който се консултирах какво да предприема каза да сменям само веждата. Питах го дали да сменям калника - каза ми, че изключително много се усложнява процедурата. Не е невъзможно но е много трудоемко. Само като видиш, че трябва да се свалят стъклата и започваш да се замислял дали да се пробваш да сменяш цял заден калник, то даже не може да се каже калник, направо си е панел Както е казал @ceco_accord търси читав бояджия да може да ти направи същия цвят и боядисвай Ще ти излезе около 100 - 120 лв. Ако решиш да сменяш калника, който едва ли ще намериш точно в същия цвят и пак може да се наложи да пребоядисваш...... Кой знае каква цифра ще стане с толкова много труд, който трябва да се вложи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel681 2 #4 Отговорено 13 Октомври, 2021 Преди 3 часа, ceco_accord написа: Заден калник трудно се сменя - част от купето е, а не като предния. Ако си е здрав, намери читав бояджия, да му направи точния цвят боя и да го боядиса. Така ще направя, и за Цвета може да се окаже пак различен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове