AtanasovR 0 #1 Публикувано 4 Октомври, 2021 Здравейте, имам следния проблем, по време на шофиране един ТИР пред мен вдигна парче от гума която ме удари в бронята. След като слязох забелязах ще имам драскотини долу в дясно и малко размествания по корите за момента нямаше проблем но след като покарах и опитах да включа парктроника системата даде грешка и надписа check system с иконка за парктрониците. Нямаше удър в самия датчик удъра беше по-ниско но въпреки това ми дава грешка и не гасне като се опитвам да спра я от копчето. Ако някой има информация какво може да е станало и как да се оправя ще съм благодарен ако я сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtanasovR 0 #2 Отговорено 5 Октомври, 2021 Колата е акорд 2.2 dtec седан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6024 #3 Отговорено 5 Октомври, 2021 При лек удар бронята поддава и после се връща в изходно положение, но не се знае какво е станало отзад и къде/колко е опрял самия сензор в някоя от вътрешните части на купето. Може да е строшен, или просто с прекъснато кабелче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове