Guest slus4o© #1 Публикувано 4 Юни, 2007 Живи Здрави и нека Хонда е винаги с вас :cool:ПС Ей ама какви годишнини сте заoформили 33 и 22 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 4 Юни, 2007 Айде ЧРД и ВНЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #3 Отговорено 4 Юни, 2007 честито на всички, да сте живи и здрави :cool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 4 Юни, 2007 Живи и здрави и много курави :cool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #5 Отговорено 4 Юни, 2007 честито да сте живи и здрави и много куРави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 4 Юни, 2007 Да сте живи и здрави колеги и всичко най хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #7 Отговорено 4 Юни, 2007 Благодаря на всички който се сетихте за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vmax 0 #8 Отговорено 4 Юни, 2007 Благодаря на всички който се сетихте за мен Аиде живи здрави и все още по-мечтани Хонди,за некои по-бързи,за други по-нови,за трети и от двете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 4 Юни, 2007 Ч.Р.Д.,вие си знаете...айде живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #10 Отговорено 4 Юни, 2007 ЧРД и от мен. Здраве и късмет ! Готини хонди само ви пожелавам.П.С. така като гледам никовете май единия рожденник се е написал 2 пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #11 Отговорено 5 Юни, 2007 и от мен честито на всички на патерички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #12 Отговорено 5 Юни, 2007 Честито живи и здрави,само убави Хонди,много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове