Ceco85 60 #1 Публикувано 3 Октомври, 2021 (Редактирано) Здравейте! Имам проблем с моторчето, което сменя позициите на клапите на парното откъде да духа. Моторчето върти един диск под него, който от своя страна завърта пинчето, което съм посочил с червено на снимките от линка по-долу. Да обаче пинчето излиза от диска и клапите спират да се движат. Когато повдигна с пръст диска, пинчето пак си влиза отдолу. Много се клати тоя диск и мисля, че за това излиза пинчето, а не видях от къде може да се притегне. Моля за съвети и евентуално, къде в Пловдив могат да ми го оправят. На линка по-долу съм качил 2 снимки и клип на излезнало пинче и как си влиза на мястото, като повдигна диска. https://drive.google.com/folderview?id=1VQ9c2yA5YJ8quaOsMlwY9uLhQ-9OVHFm Редактирано 3 Октомври, 2021 от Ceco85 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #2 Отговорено 3 Октомври, 2021 Свалих моторчето. Има 3 пинчета, които вървят по тези канали и които отварят и затварят клапите. Едната клапа беше заседнала и много трудно я отворих, но сега се движи добре. Та ако на някой му се случи да спре да духа от някои от въздуховодите - ей тук е проблема 3 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inzomnya 2 #3 Отговорено 8 Октомври, 2021 Явно им е слабо място. При мен като сменям позициите се чува едно скърцане, все едно е панта на врата. Забравих да спомена, че и от моторчето се чува звук - явно втулките са се разбили. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #4 Отговорено 11 Октомври, 2021 И при мен се чуват все някакви скърцания от таблото дори, когато не е включено парното. Все нещо се наглася отдолу малко, след като запаля колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове