Петър Киров 9 #1 Публикувано 25 Септември, 2021 Здравейте. Има ли някой, който е слагал оригинален теглич на Honda CR-V. Моята е 2.2 ictdi 2006 г. Купих оригинален теглич, смъкнат от друга Honda с всичките релета и някакъв модул, но не ми се получават нещата. Закачих едно ремарке, но като включих габаритите, веднага изгоря предпазител...Откачих го и оставихме за утре да довършим, но като тръгнах да се преборим, мигачите ми мигат много бързо и отзад се чува да цъка модула на теглича. Махнах модула, но продължават да цъкат и мигат бързо.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #2 Отговорено 30 Септември, 2021 Реших проблема... Изрязох кабелите на оригиналната инсталация със все релета и модули и ги пренаредихме за 7 пинова инсталация Демек побългарихме я... 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivelincr-v 0 #3 Отговорено 16 Септември, 2023 Здравейте, имам проблем с мигачите при свързване на инсталация за теглич(свален от друга Хонда оригинален).Когато пусна ляв или десен мигач задните не светят предните мигат бързо, на аварийни няма никакъв проблем.Инсталацията която е с теглича има една букса отзад в дясно под кората от там са изведени 2 релета и нещо като модул, след което продължава към буксата на теглича. Колата е Хонда црв втора генерация фейслифт с десен волан(подчертавам понеже навсякъде казват че буксата е от ляво при мен е отдясно) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове