Rado2708 0 #1 Публикувано 13 Септември, 2021 Здравейте колеги, имам питане относно индикация на таблото на хонда Акорд 8 ма 2.2 дизел. Случи ми се няколко пъти и само изпищява набързо и изчезва bremsen , но това за секунди и нищо. Днес така се случи пак, но този път и коланите се стегнаха за секунди, после пак се оправи. Какво значи това и от какво може да е, благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 13 Септември, 2021 Bremsen на немски е глаголът "спиране", както доколкото познавам езика и формата за "спрете". На мен на колите с дистроник, когато колата, че има опасност да се ударя в предмет пред мен, ми мига "BRAKE!", което е същото по смисъл. Та, ако имаш дистроник на акорда и ти, вероятно си я стреснал, че ще се блъснете. Имаш ли? Редакция: сега видях подробността с коланите. Сто процента е това, което съм предположил първоначално значи. Има ли и стягане на колани с предупреждението - днес съвсем си й вдигнал адреналина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rado2708 0 #3 Отговорено 13 Септември, 2021 Хахах ами да имам дистроник, ама нямам спомен чак да е имало нещо пред мене или да съм спирал по рязко, ноо може и това да е наистина. Ама то на акорда дистроника сякаш си имам бутон да го пусна и настроя метри и разтояние, но може и да е зацепен постоянно при възможен сблъсък. Не съм много наясно още, карам до от две седмици:) ще наблюдавам, благодаря колега за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #4 Отговорено 13 Септември, 2021 Дистроника и изключен следи за предмети пред колата. Свиквай му, защото примерно при изпреварване "на слалом" ще те стряска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #5 Отговорено 13 Септември, 2021 Има бутон, с който се включва адаптивния круиз контрол (ACC) и там следи дистроникът дистанция. Но той също така участва и в перманентно включената система за избягване на сблъсъци (CMBS). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rado2708 0 #6 Отговорено 13 Септември, 2021 Благодаря ви, да тепърва я разучавам, за сега съм доста доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shoker 2 #7 Отговорено 14 Септември, 2021 На мен това ми се случва когато се заслиля да изпреварвам и се "изнеса" в последния момент - предполагам и при теб така се е получило. Тогава системата (CMBS) очаква сблъсък и опъва коланите. Има бутон за изключването и, но няма как да регулираш дистанция. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове