sakrayaami 45 #1 Публикувано 6 Септември, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги, Оригиналния ми воден радиатор се проби и реших да го сменя собственоръчно. За голямо мое съжаление изхвърлих стария преди да сложа новия и се оказа че 2та долни тампона на които ляга са останали на стария радиатор, който пък от своя страна веднага го дръпнаха ромите от кофата и съответно изчезна Можете ли да дадете съвет за това от къде да намеря тези тампони, казаха ми 30 работни дни доставка, но много ми се иска нещо по-бързо да успея да намеря? Прилагам снимка на тампоните : Редактирано 6 Септември, 2021 от sakrayaami Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #2 Отговорено 6 Септември, 2021 Провери в DBK Dimitrov. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #3 Отговорено 6 Септември, 2021 Оправих се колеги благодаря за съвета, ако прецени модераторството може да затвори темата че не е много полезна сякаш. Добре е при смяна на такива части да се оглежда добре, а не като мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #4 Отговорено 6 Септември, 2021 Щом си ги намерил от някъде и проблема е решен е супер . ☺️ Ако може сподели все пак , как и от къде , ще е полезно за други в същата ситуация за в бъдеще . Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #5 Отговорено 6 Септември, 2021 От OLX се обадих на 10на обяви за продажба на части на Хонда ХР-в и за късмет намерих човек, който ми ги докара до омре сервиза (аз живея наблизо). Поставянето им е много лесно и не изисква инструменти. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове