Ecsa 0 #1 Публикувано 30 Август, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги и фенове не съм нов но съм с нов акаунт в форума защото от години не съм влизал. Предстои ми оглед на Honda Cr-v 2.0 VVT-i 2004 150 к автомат англичанка. Мнения какво да гледам.. Слабости... На този модел плюсове минуси..Поддръжка.. Скоростна кутия дефренцияли здрави ли са на кви километри се обслужват Колата се намира в Русе а незнам там дали има читав сервиз за диагностика. Или Колега който е в час. Редактирано 30 Август, 2021 от Ecsa Допълване на текста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 30 Август, 2021 VVT-i няма такова нещо при хонда. Това е патент на Тойота. Ако джамбазина е написал това, значи е тотално не в час! За Русе има човек, който може да ти помогне 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ecsa 0 #3 Отговорено 30 Август, 2021 Дай ми контакт за връзка колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #4 Отговорено 30 Август, 2021 Съдейки по годината колата ще е 2ра генерация, затова питай колегите в секцията за 2ра ген. Тук може да научиш за четвърта, но няма да ти е полезно в твоя случай. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ecsa 0 #5 Отговорено 30 Август, 2021 Може ли администратора да ми премести темата. Извинявам се 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 30 Август, 2021 Виж в първия пост от Темата, която съм споделил. Там го има телефона. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове