motomiro 0 #1 Публикувано 29 Август, 2021 Здравейте колеги. Днес като сменях горивния филтър на моята FRV 2,2 Diesel Executive под кутията на въздушния филтър видях този датчик, чиято букса беше изключена. Ще съм благодарен ако някой компетентен каже за какво е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6218 #2 Отговорено 30 Август, 2021 А като натовариш колата отзад, саморегулират ли се надолу светлините на фаровете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
motomiro 0 #3 Отговорено 30 Август, 2021 Регулираха се, но от време на време ги забиваше ниско долу, затова един хакер оперира електронно без да откача датчика на задния мост и сложих ключ със степени от по-стария вариант. Нищо не е откачал. Това сега му обръщам внимание. Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rad1ele 1 #4 Отговорено 12 Ноември, 2021 Привет, малко късно се включвам в темата, но това трябва да е предния сензор за автоматично регулиране на фаровете. Те са два като другия е отзад. Прилагам снимка от CR-V като принципа е същия. За да работи както трябва се прави програмиране през софтуера: при изправни сензори/система, сяда само шофьора и на празен автомобил се задава стойност за нормана товаримост. След което при допълнително натоварване на задния мост би следвало да ти свали фаровете. При мен работеше до скоро ама задния сензор се счупи и сега търся друг. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
motomiro 0 #5 Отговорено 25 Ноември, 2021 Благодаря ти за изчерателния отговор. Явно така съм я взел с изключена букса на този датчик, а когато започнах да имам проблем със задния, го изключихме от таблото при релетата и сложихме копче със степени от по-стария модел.Между другото така ми е идеално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове