Za1ceV 24 #1 Публикувано 23 Август, 2021 (Редактирано) Здравейте. црв B20Z1 Проблема се появи преди 5-6 месеца. Колата се кара на ГАЗ/Бензин Проблема е следния ще се опитам да обясня всички симптоми. При движение на скорост отнемаш(махаш) крака от газта (колата си е на скорост) започва едно леко присецване (ако не е на скорост не се менят оборотите) и в следващия момент ако подадеш газ колата за около секунда-две не реагира. Абсолютно нищо не се случва (нее да затъва па после да ускорява а нищо не се случва се едно не си дал газ) и зведнъж вече реагира и се получава едно сецване. (Защото съм подал газ а тя 1-2 сек не реагира и в следващия миг реагира и тръгва да ускорява) Като че ли го прави и на бензин, но там е много по-малко отчетливо и ако се качи човек който не е карал колата и е на бензин може и да не усети това. (преди го нямаше този проблем например 1,5г не е имало проблем и се появи) IACV чистен Сменени кабели, палец,капачка и свещи. Дросела - самата клапа е чиста, но ако бръкнеш вътре зад клапата има малко чернилка. Колата от 2г е с газ, но проблема се появи преди 5-6месеца и като че ли с времето започва да го прави по-често и по отчетливо (повече време не реагира и след това като зацепи сецва) Клапани са регулирани преди 17-20к и сега ще ги видя и тях... (знам, че трябва да се регулират на 15-20к) Друго не се сещам. Забравих да уточня, че него прави постоянно ( не го прави всеки път) а когато му скимне.... Редактирано 23 Август, 2021 от Za1ceV 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1610 #2 Отговорено 25 Август, 2021 (Редактирано) Първо регулираш клапаните,по това колко си избягал от стойностите ще разбереш дали пак да изчакаш тези 20 хил или по-рано е нужно. Дросела се чисти ако никога не е правено, като се свали и кисне в обезмаслител. Тема има за каналите на самия дросел трябва да са добре изчистени ,единия регулиран от болта за празен ход и IACV другия от термоклапъна. Проблема ти може да е и от грешна позиция на дроселовата клапа,тя се следи от TPS a .Трабва да се закачи на софт и да се види. Виж дали жилото на газта няма прекалено свободен ход,коригирай го. Регулира се и се натяга от тук. Редактирано 25 Август, 2021 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waskos 0 #3 Отговорено преди 14 часа Здравейте,и аз имам абсолютно същия проблем,всичко описано е направено + сменен дросел с двата датчика на него и притегнато жило на газта,регулирани клапани,сменени капачка и палец,свещи и кабели NGK. Получава се едно заглъхване за 2-3 сек и колата дори забива муцуна,в следствие на това при отнемане на газта и подаване се получава претрисане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове