Newb1e 0 #1 Публикувано 14 Август, 2021 Здравейте, Имам странно питане, сигурно е лесно за оправяне, но не намерих в темите. Имам Хонда Акорд 2006, дизел, преди можех да отварям багажника от копчето, над задния номер, от няколко месеца не се отваря и единствения ми вариант е от ръчната до шофьора от където се отваря и капачката за горивото. Имам спомен, че от някъде се нагласяше ако искаш или не да се отваря от копчето на багажника про движение,ще се радвам, някой да подскаже решение. Предварително благодаря за усилията и отделеното време. Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 288 #2 Отговорено 14 Август, 2021 Проверете за такъв бутон в багажника 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newb1e 0 #3 Отговорено 14 Август, 2021 Проверете за такъв бутон в багажника Къде горе долу го търся - на задния капак, някъде навътре към тонколоните? Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 288 #4 Отговорено 14 Август, 2021 Намира се по средата от горе,на нивото под третият стоп.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newb1e 0 #5 Отговорено 14 Август, 2021 Намира се по средата от горе,на нивото под третият стоп.Успех!Благодаря утре ще проверя аSent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо82 7 #6 Отговорено 4 Септември, 2021 От дистанционното не става ли? Иначе, да, това е копчето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове