Paradigma 1 #1 Публикувано 1 Август, 2021 Колеги, моля за съдействие. Имам вероятни два проблема и, ако някой има решение - ще съм благодарен. 1 - последният месец на таблото ми изписва някаква условна външна температура, далечна от истинската. Примерно днес - кола оставена на слънчев паркинг и външна температура почти 42гр. , на таблото изписваше 26гр. и така цял ден. Тук, предполагам, че причината е датчик за външната температура - къде се намира, лесно ли се сменя и какъв е номерът му евентуално. Знам, че същият има отношение и към други възли в колата и искам да го отремонтирам. 2 - Мигриращ разход от 15 до 20/21 на 100км. градско на бензин и газ (няма голяма разлика). С ТОРГ - ПРО грешки няма, а газовата не е настроена да трие грешките. Показанията на сондата са почти постоянни 0,96 / 1 / 1,01 , но при отнемане на газ понякога скача до 2 и се връща. Предполагам, че виновника за това е сондата преди катализатора. Каква да взема - заместител или оригинална и какви сте пробвали вие с успех? ЦРВ-то е 2.0 автомат 2008г. преди фейса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #2 Отговорено 3 Август, 2021 Датчика се намира отпред отдолу/най- добре се вижда наканал/, под бронята. Достъпа до него е лесен, на щипка се държи! Най- вероятно е строшен, че лесно достигат камъчета до него! Това е! Цената в алиекспрес е символична и вършат работа! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paradigma 1 #3 Отговорено 7 Август, 2021 Благодаря колега, открих го, но не видях маркировка никаква върху него. Сега ще видя в Алито каква е цената. Интересно ми е и с новият ли на всяка мивка ще е същият цирка. А за ламбдите - някаква информация? Какви са номерата на двете и имат ли читави заместители? On 8/3/2021 at 5:59 PM, shopa said: Датчика се намира отпред отдолу/най- добре се вижда наканал/, под бронята. Достъпа до него е лесен, на щипка се държи! Най- вероятно е строшен, че лесно достигат камъчета до него! Това е! Цената в алиекспрес е символична и вършат работа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове