Catarrhus 0 #1 Публикувано 29 Юли, 2021 (Редактирано) Здравейте. От известно време си търся хонда црв. Колата много ми харесва, но дали е вярно това, че с газ главата се скапва след 50.000км. Имате ли подобни проблеми ? Редактирано 29 Юли, 2021 от Catarrhus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #2 Отговорено 29 Юли, 2021 (Редактирано) Зависи от газовата,и калко е искал да спести предния собственик,като сложи сбирщайн за малко пари газова. При газта на по-малък пробег се регулират клапаните,незнаеш това правено ли е навреме. Обикновено вързано охлаждането на изпарителя за ,Y образното съединение и колата прегрява,от газаджия мързелив и гледа да спечели повече,от няколко тройника Нищо страшно 1000лв е ремонта глава. Ето малко инфо за газовите Редактирано 29 Юли, 2021 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pechkata 19 #3 Отговорено 30 Юли, 2021 CR-V 1ва ген. са поне на 20г. - 50 хил. това прави средно 5 години пробег... След 5г. купуваш по нов модел - ако тази се скапе... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #4 Отговорено 30 Юли, 2021 Аз до сега съм минал 150к км. С редовно регулиране на клапаните на 20 к.км. Сам си ги пипам. Маслото го сменям на 8 к. км и даже е още жълто. Зависи кой и как е поддържал колата. Има уникални тъпанари, които и за 5 к. ще я направат на гъз, не на 50 к. км. Според мен след още 80-100 хилади, вече ще са ми свършилш резбите на кобиличките. Колкото и да е доволен съм от "газената" уредба. На бензин не помня да съм падал по 10л/100 км. Сега въобще и не гледам. Знам, че с едно зареждане минавам 240-280 км. Бутилката е на мястото на резервната гума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pechkata 19 #5 Отговорено 1 Август, 2021 По точно бутилката е на мястото на легена под масичката - резервната гума е вън на задната врата на CR-V 1... При мен пробега е 24 литра газ 150/200 км. зависи колко натискам педала моя също е 147Hp. - явно при теб бутилка е по голяма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #6 Отговорено 2 Август, 2021 (Редактирано) При мен резбата на един от клапаните свърши след 75к км на газ с газова монтирана на колата след покупката от мен. Реглаж на клапани съм правил на 10-15к км. Газовата е добре настроена - без check engine за бедна/богата смес. Нямам представа какъв е реалния пробег на колата. След ремонт на главата с металокерамични легла имам още 50к км до момента. Редактирано 2 Август, 2021 от xfls 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове