Contraband 3 #41 Отговорено 4 Април Да разбирам ли, че 18X8 5X114.3 ET50 64.1 ще стане щом оригиналната е ЕТ 55 8J ? Много трудно се намира лята джанта ЕТ над 52!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasjo 22 #42 Отговорено 5 Април Както вече ти писах, между 53 и 57 става със сигурност. 50 е много вероятно да стане и според мен тези 3мм няма да са никакъв проблем, но е добре да се пробва. На твое място щях да ги взема, но всеки си решава сам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Добо 2 #43 Отговорено 9 Април Здравейте колеги, аз карам с два комплекта джанти оригинални за акорд, зима и лято с едни и същи размери на гумите 225/50/17 и не съм закъсвал на Боровец и Пампорово зимата, така, че дали 16 цола или 17 цола за зимата, за мен няма значение, по важното е да си отговарят на параметрите и джантите и гумите. Предпочитам да не експериментирам, а залагам на производителя за джантите, относно гумите си е Ваш избор, който също е много важен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #44 Отговорено 12 Юли Здравейте, искам да попитам от какъв модел коли стават патерици за Хонда Акорд 8-ма генерация седан?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове