chrztph 2 #1 Публикувано 24 Юни, 2021 (Редактирано) Здравейте, колеги, Отскоро съм собственик на Сивик 8ма генерация, 1.8 и досега само преглеждах теми, но днес забелязах нещо, което ме накара да напиша първата своя. Става дума за тракане в педала на съединителя, като тракането се чува в самия педал, без значение дали на скорост или не, дали колата е с включен или изключен двигател, в движение или покой. Първо помислих че са някакви пластмаси/метали по самият педал, по частта, която натискам с крак, но с ръка забелязах, че педала е здраво фиксиран и не се клати. Някой има ли предположение от какво може да е? Поздрави РЕДАКЦИЯ: Забравих да спомена, че са точно две почуквания всеки път като натисна педала. Редактирано 24 Юни, 2021 от chrztph Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #2 Отговорено 24 Юни, 2021 И при мен е така , спрях да му обръщам внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chrztph 2 #3 Отговорено 24 Юни, 2021 3 hours ago, stivenj said: И при мен е така , спрях да му обръщам внимание. Колко време я караш така и забелязвал ли си някакъв проблем в работата на съединителя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #4 Отговорено 25 Юни, 2021 Имам я от 3 месеца,няма промяна в работата на съединителя, ще я карам така,докато не стане нещо видимо за ремонт,четох тук във форума, че е масов проблем за модела, също , като цифрите на дисплея на радиото,намерих майстор за него , но не съм ходил още,дразнеше ме скърцането в началото, но наистина вече не му обръщам внимание, същото го чувах и при джазката, но там беше само по някога. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chrztph 2 #5 Отговорено 25 Юни, 2021 Благодаря за отговора! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове