Димитър Иванов 5 #1 Публикувано 21 Юни, 2021 Колеги за съжаление ще помоля за малко помощ отново. Днес сменихме маслото на скоростната кутия (беше останало ок.1.4 л от 2.5),спирачна течност и спирачна течност на съединител. След тази интервенция светна чека -грешка P0698.В момента не ми работи скоростомера и компюттра не отчита моментния разхох. Автомобила е Акорд 2.2 i-ctdi комби 2008г Ще бъда безкрайно благодарен на всеки който може да помогне, че скоро ми предстои пътуване и колата ми е нужна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 21 Юни, 2021 Върни се при майстора и му кажи да вкара хубаво датчика де е свалил да налее маслото . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Иванов 5 #3 Отговорено 21 Юни, 2021 И ние за него се съмняваме ,защото каза че го е ракачил при смяната. Има ли вероятност нещо да се е прецакал? Този датчик ли отчита скороста и моментния разход? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Иванов 5 #4 Отговорено 6 Юли, 2021 Оказа се счупен датчик ,сменихме с втора употреба оригинален че доставката в Бултрако беше 2 седмици. След смяната даде грешка в Map сензора ,ограничи работата на мотора до 2000 оборота.Явно беше влязла в някакъв авариен режим.С малко мъка успяхме да изчистим грешката и в момента всичко е ок. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 8 Юли, 2021 (Редактирано) На тая кутия пропката за наливане на масло е от горе , под кутията на въздушния филтър. Редактирано 9 Юли, 2021 от fenabg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове