Jorob 0 #1 Публикувано 18 Юни, 2021 Здравейте колеги, пробвах 10 диска с навигация от сайт, дори на место отидох и пак не тръгват а с оригиналния няма проблем. Възможно ли е всички дискове да не са записани както трябва? Човека твърди, че е продавал дискове и няма проблем. Някой може ли да каже какъв е проблема, само да вметна, че съм свалил задните монитори, не знам дали имат нещо общо с навигацията. Ще бъда благодарен ако някой ми помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 42 #2 Отговорено 7 Юли, 2021 Имаше някаква опция с комбинация на бутоните. Задържаха се 2-3 бутона като сложиш диска да се актуализира картата и тогава чак тръгва. Но нямам спомен кой бяха. Разрови се из форума с темите за картите и ще го намериш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorob 0 #3 Отговорено 7 Юли, 2021 Пробвах ги не става и не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 38 #4 Отговорено 8 Юли, 2021 Има вариант да се свалят ръчно картите(диска),ако не си пробвал още понеже аз също слагах записан диск и ке ставаше,но на края го свалих ръчно и заспа. Във форума има тема как става ръчното сваляне. Дано да съм полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 42 #5 Отговорено 14 Юли, 2021 On 7/7/2021 at 6:53 PM, Jorob said: Пробвах ги не става и не става. На запален двигател и изобщо не ти изкара тези менюта ли? http://www.ozhonda.com/forum/showthread.php?115055-CU2-Navigation-Hidden-Menus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorob 0 #6 Отговорено 14 Юли, 2021 Излизат ми но като дам да се сваля ми изписва данлоуд и до там. Изписва ми chek your disk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 42 #7 Отговорено 4 Август, 2021 Не е записан хубаво диска вероятно, трябва да ти даде даунлоуд и чакаш така на запален двигател да завърши свалянето. Диска трябва да е тип "dual layer dvd". Другото което е виж дали дали ти е била за Източна Европа предната карта или за Западна - на 2 отделни диска са. И версиите да, ако ти е дал с по-стара версия карта от твоята с която си купил колата ще ти дава грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове