clarion 2 #1 Публикувано 15 Юни, 2021 Здравейте, от един месец при студено палене от двигателя се чува тракане наподобяващо тракане с метален предмет в консервна кутия. Някой имал ли е подобен проблем и от какво може да е товa? Тракането продължава първите 5 мин, после изчезва. Дали този звук е признак за износена верига? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stosto 17 #2 Отговорено 16 Юни, 2021 (Редактирано) Единственият случай, когато съм имал проблем по двигателя, свързан с тракане, беше от демпферната шайба на коляновия вал. Много могат да бъдат причините, затова по-добре я закарай в някой сервиз, за да преценят хората. Коя година е колата, защото при фейслифтовите модели, веригите издържат повече време, от колкото при префейса. Редактирано 16 Юни, 2021 от stosto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clarion 2 #3 Отговорено 17 Юни, 2021 2005г е колата. Благодаря за споделеното мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clarion 2 #4 Отговорено 28 Юни, 2021 Това е запис на тракането. Ако някой има идея от какво може да е, ще се радвам да сподели. Мерси! 🙏 IMG_2087 3.MOV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 77 #5 Отговорено 28 Юни, 2021 На мен ми прилича на инерционна шайба на алтернатора,само ,че при мен си потракваше и топла,не само на студено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове