sashko87 10 #1 Публикувано 7 Юни, 2021 Колеги дайте съвет ако сте го правили,ще сменям лявата полуоска но мисля да си оставя висящия лагер с останалата част към кутията и да подменя само пръта с каретата,другата си има всичко по нея но ще ми е по лесно така .Въпроса е ще има ли някакъв проблем ,понеже съм чувал 4е можело да се получи дисбаланс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 7 Юни, 2021 Къде го чу ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #3 Отговорено 7 Юни, 2021 Човека който ми я продява ,ми каза че се било случвало преди да има такава рекламация и после пращал и другата част ,клиентите казвали 4е запо4вала няква вибрация и го обвинявали че полуоската била крива и после им пращал осаналата част с лагера и нямало проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 8 Юни, 2021 А реално какво налага смяната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #5 Отговорено 8 Юни, 2021 Пръта е изгнил и вътрешното каре за това взех цяла ,така де никой не отговори на въпроса компетентно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 8 Юни, 2021 Мислех да ти отговоря но се отказах , прочети си въпроса и ми кажи разбираш ли го? А инак прътове има и имам и нови . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #7 Отговорено 8 Юни, 2021 (Редактирано) Извинявам се ако съм се исказал грешно.....проблем ли ще бъде да си сменя лявата полуоска с друга втора употреба без да разка4ам другата половина от моята ,тоест сменям само пръта с каретата Редактирано 8 Юни, 2021 от sashko87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 8 Юни, 2021 Няма нужда да сваляш и сменяш полуоската с висящия лагер . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #9 Отговорено 8 Юни, 2021 Благодаря за отговора , а какво ти е мнението за тампона -баланс може ли да се премахне за да не гният там или ще се получи нежелан ефект,все пак японеца за да го е сложил ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове