Plamen_Honda 37 #1 Публикувано 2 Юни, 2021 Проблема е следния. При издърпване на лоста в багажника за сгъване на единичната задна седалка, възглавницата за сядане се обръща напред, облегалката за глава се накланя напред, а облегалката за облягане не поммръдва, остава заключена. При двойната седалка няма проблем. Лоста от приложената снимка се движи свободно до максималния му ход без усилие, все едно е скъсано въженцето, което освобождава механизма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #2 Отговорено 3 Септември, 2021 Здравейте, Проблема вече е и при двойната седалка. Общо съм ползвал три пъти лоста да съборя седалките. Някой да се е сблъсквал с проблема, търся насоки от къде да започна разглобяването на механизма. Предполагам, че в жилото е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #3 Отговорено 3 Септември, 2021 Открих това клипче, ще пробвам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #4 Отговорено 3 Септември, 2021 A от страничното лостче до вратата вътре в купето не става ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #5 Отговорено 3 Септември, 2021 Задните облегалките не падат с никое лостче. възглавниците за сядане падат и облегалката за глава. Ще разглобя механизма както е показано на клипа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #6 Отговорено 7 Септември, 2021 Да завърша темата. Проблема се оказа, както е показано в клипа. Не успях да сложа две свински опашки, но засега и с една е ок. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #7 Отговорено 11 Април @Plamen_Honda тръгвам и аз по твоя път Вчера ми отказа лостчето за облегалката на единичната облегалка. Явно им е слабо място на модела. За щастие е първото нещо, което се чупи в колата. СЕга трябва да намеря време и нерви, че не съм от най-сръчните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #8 Отговорено 11 Април Аз след единичната седалка скоро правих и двойната по същия начин от клипа по горе. Решението е добро трета година си работи механизма със свинската опашка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #9 Отговорено 1 Май @Plamen_Honda колко време ти отне поправката,че ще се мъча тия дни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #10 Отговорено 2 Май Междувременно успях. Около час, понеже изхабих няколко миши опашки с моите леви ръце. В крайна сметка и аз реших да оставя само една миша опашка. Въпреки,че купих най-тънките сечението на едната дупка не се вижда цялото и е трудно да се вкара и особено изтегли. Другата грешка, която направих бе тази, че закопалката на мишите опашки бе прекалено горе и опира при изтегляне на механизма. Не мина и без поразии. Счупих едната закопчалка на малката кора, но въобще не е проблем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kinetic 0 #11 Отговорено 30 Юли И аз го пробвах това с помощта на видеото, но не се получи и опашките явно се късат, защото, ако не са срязани механизма не сработва. Ще опитам пак тия дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове