Jump to content
pampoo

Прилики и разлики между американска и европейска версия на Crv 4. ген

Recommended Posts

Здравейте, аз съм бъдещ собственик на Crv 4 gen.,2012г.,EXL 2.4, автоматик, закупен съвсем наскоро на търг от Щатите, колата би трябвало да пристигне в Бг до 2-3  месеца. Та както се предполага, колата е с удар отпред в дясно, и ще ми се наложи да започна да търся части още от сега. Та въпроса ми е едрогабаритните части по купето, като калници, брони, врати и т.н. заменяеми ли са напълно с тези части от европейската версия? Тъй като десният фар на колата е счупен, съм пред дилема дали да търся два фара от европейската, защото, у нас те се намират по лесно като части втора ръка, или да търся само десен фар от американка. Всъщност не съм сигурен дали фаровете между двете версии на автомобила са взаимозаменяеми, т. е. дали фаровете от европейската ще станат на американската.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет,

 

Според мен фаровете са еднакви на габарит, но не съм 100 % сигурен.

 

Със сигурност обаче на колите от Северна Америка нямат елетрическо регулиране на височината. В този смисъл може крепежа да е различен и макар еднакви на габарит да не могат да се монтират лесно.

 

Сподели резултата ако тръгнеш да сменяш с европейска версия, мисля че ще бъде полезно за всички колеги с американки или канадки.

 

Успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Според мен няма разлика в калници и врати (като размер) може да има в оборудването като бутони и окабеляване, лайсни. Фаровете при тях няма да има, освен дали е с рефлектор или не (мисля на фейса са различни формата). Ако са без рефлектор може да е с халоген или ксенон (баластите са захванати в долната част на фара).

Редактирано от Borislava

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...