flerfler 6 #1 Публикувано 11 Май, 2021 Здравейте изненада ме акордчето с нова грешка. От месец не работи климата и отидох според мен да напълно с фреон-Да ама Не. Майстора чопли и сменява релета,пусна принудително компресора,оказа се имам фреон и уж всичко е Ок,но не иска да работи климатроника.На всичко отгоре и след тази интервенция излезе PGM-FL,ако някой е в час да помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #2 Отговорено 11 Май, 2021 Махнал е някое реле и след това го е сложил пак и записала грешка. Явно се е чудил кое е релето е за компресора. Трябва да ти се изчисти грешката. Можеш да го направиш дори е с тези джаджи от 10-15лв дето ги продават и се свързват с блутут към телефона. Би могло да стане и с махане на акумулатора за половин час, но не съм сигурен.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
flerfler 6 #3 Отговорено 11 Май, 2021 Оки ,БЛГ за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
flerfler 6 #4 Отговорено 11 Май, 2021 А имаше ли някаква хватка за самодиагностика с копчетата на самата кола или трябва да е с четец? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 37 #5 Отговорено 11 Май, 2021 Здравейте оправи ли в крайна сметка майстора климатика или още не? Това с грешката както е описал колегата като махнеш клемите за малко и после ги сложиш би трябвало да стане.Аз така си правя по някога с чека! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
flerfler 6 #6 Отговорено 12 Май, 2021 Климата се оправи чрез диагностика-някви рестарти правиха и уж тръгна(през Март я поразглобиха и бяха свалили акумулатора и затова сигурно нещо се бе бъгнала),грешката се изчисти сама,след няколкото запалвания на двигателя.? Дано всичко е наред занапред . Благодаря на отзовалите се 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове