ValMihov 20 #1 Публикувано 25 Март, 2021 Здравейте колеги! Взе да ми намирисва на антифриз в купето! Още не запотява стъклата, а и теч и влага не напипвам под централната конзола, нивото антифриз намаля мноооого малко. И за бързо решение сложих добавка за течове на Бардал. За сега обаче 400-500км по късно, продължава да ми мирише на антифриз. Дразни ме! Видях, че радиаторчето не е скъпо (60-80лв.), но на времето имах същия проблем с един Ситроен и знам, че не цената, а работата тогава се оказа неприятната част. Един ден разглобявах и ден сглобявах. Та се чудя дали пак да се вкарвам в тоя филм? И дали на Хондата също трябва да сваля всичко пред пътника и водача до гола ламарина, както тогава или тук има по лек вариант, защото го виждам къде лежи хоризонтално долу над тунела и зад централната конзола, но не знам как да го измъкна от там. Та моля, ако някой вече е играл в тоя цирк, да сподели колко време му е отнело и дали има хитър начин! Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 25 Март, 2021 Радиатора го сменям за 15 мин. 80 лв/ч = 20 лв. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValMihov 20 #3 Отговорено 29 Март, 2021 Благодаря, Маркони! Аз за толкова смених охладителния лятото, но мислех, че този на парното ще е повече играчка. Може и да се захвана, като се постопли времето, но до Русе няма да дойда, за което се извинявам! Не че проблема са 20лв., а това че съм в София. Иначе всяко твое мнение или съвет ми е било полезно и коректно, за което много БЛАГОДАРЯ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове