nonstopbg 20 #1 Публикувано 19 Март, 2021 Здравейте, колеги, как сте решили проблема с монтирането на 16.5 см говорители на предните врати? Фабричният размер и захват са доста нестандартни. Пробвах всякакви варианти за фланци, но съвпадение няма. Поръчах да ми изработят по размер (в Авител, не в някое мазе) и след 2 седмици мотаене и разкарване, накрая казаха, че не е възможно и че с тези размери дори PVC се чупи след ЦПУ при разпробиването. Като вариант предложиха да монтират директно на ламарината, без втулки или специални нитове, а само с винт, което ми звучи несериозно. Ще споделите ли опит? Взел съм си компонентна система със стандартен захват 4 монтажни отвора, диаметър 16.5 см. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wawa 5 #2 Отговорено 21 Март, 2021 И при мен не стана с фланци и са хванати с винтове директно за ламарината. Пластмасата, за която се хващат фабричните колони е изрязана малко, за да влезнат новите. Да, напълно грубо и непрофесионално изпълнение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonstopbg 20 #3 Отговорено 30 Март, 2021 Благодаря за отговора. Надявах се някой да предложи и друг начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове