YavorG. 0 #1 Posted March 17 Здравейте колеги, Админа да ме извини ако вече има такава тема, но не успях да я открия. Предстои ми смяна на вериги на CRV 3 бензин 2008 година с мотор R20A2. Освен оригинален комплект за 1200 + лева, в който не знам какво точно присъства, има предложения за FEBI двете вериги+зъбно колело на колянов вал + обтегач и двата банана. ИНА, но там май нямат производство. BLUE PRINT и най-разни други. Някой да е сменял и да сподели опит? Каква марка е сложил? От кое сте доволни и кое не трябва да припарва в радиус 2 метра от колата? Благдодаря за помощта предварително. Quote Share this post Link to post Share on other sites
note 132 #2 Posted March 19 Аз бих се поинтересувал какво включва оригиналният комплект. С майстора, който ще прави колата, бих уточнил номерата на необходимите части и бих си ги взел оригинални. В София, а сигурно и в други градове, има сервизи, които предлагат доставка на оригинални части. Няма смисъл да се пести при този ключов за двигателя възел. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markony 1836 #3 Posted March 19 Оригинален комплект за ангренаж няма.Купи си веригата и колелото на коляновия вал ОЕМ,бананите може и менте да сложиш. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
krusevgen 3 #4 Posted April 5 На 17.03.2021 г. at 15:35, YavorG. написа: Здравейте колеги, Админа да ме извини ако вече има такава тема, но не успях да я открия. Предстои ми смяна на вериги на CRV 3 бензин 2008 година с мотор R20A2. Освен оригинален комплект за 1200 + лева, в който не знам какво точно присъства, има предложения за FEBI двете вериги+зъбно колело на колянов вал + обтегач и двата банана. ИНА, но там май нямат производство. BLUE PRINT и най-разни други. Някой да е сменял и да сподели опит? Каква марка е сложил? От кое сте доволни и кое не трябва да припарва в радиус 2 метра от колата? Благдодаря за помощта предварително. На мен също ми пледложиха такъв пълен комплект на febi но по отзиви в toutube канали за crv 3, 4 поръчват на марка FAI . Какво качество е на febi ...нямам представа Quote Share this post Link to post Share on other sites
YavorG. 0 #5 Posted Thursday at 06:14 AM Скоро ще разбера за качеството на Febi и ще споделя впечатления. Quote Share this post Link to post Share on other sites