YavorG. 0 #1 Публикувано 17 Март, 2021 Здравейте колеги, Админа да ме извини ако вече има такава тема, но не успях да я открия. Предстои ми смяна на вериги на CRV 3 бензин 2008 година с мотор R20A2. Освен оригинален комплект за 1200 + лева, в който не знам какво точно присъства, има предложения за FEBI двете вериги+зъбно колело на колянов вал + обтегач и двата банана. ИНА, но там май нямат производство. BLUE PRINT и най-разни други. Някой да е сменял и да сподели опит? Каква марка е сложил? От кое сте доволни и кое не трябва да припарва в радиус 2 метра от колата? Благдодаря за помощта предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 399 #2 Отговорено 19 Март, 2021 Аз бих се поинтересувал какво включва оригиналният комплект. С майстора, който ще прави колата, бих уточнил номерата на необходимите части и бих си ги взел оригинални. В София, а сигурно и в други градове, има сервизи, които предлагат доставка на оригинални части. Няма смисъл да се пести при този ключов за двигателя възел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #3 Отговорено 19 Март, 2021 Оригинален комплект за ангренаж няма.Купи си веригата и колелото на коляновия вал ОЕМ,бананите може и менте да сложиш. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krusevgen 9 #4 Отговорено 5 Април, 2021 На 17.03.2021 г. at 15:35, YavorG. написа: Здравейте колеги, Админа да ме извини ако вече има такава тема, но не успях да я открия. Предстои ми смяна на вериги на CRV 3 бензин 2008 година с мотор R20A2. Освен оригинален комплект за 1200 + лева, в който не знам какво точно присъства, има предложения за FEBI двете вериги+зъбно колело на колянов вал + обтегач и двата банана. ИНА, но там май нямат производство. BLUE PRINT и най-разни други. Някой да е сменял и да сподели опит? Каква марка е сложил? От кое сте доволни и кое не трябва да припарва в радиус 2 метра от колата? Благдодаря за помощта предварително. На мен също ми пледложиха такъв пълен комплект на febi но по отзиви в toutube канали за crv 3, 4 поръчват на марка FAI . Какво качество е на febi ...нямам представа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
YavorG. 0 #5 Отговорено 8 Април, 2021 Скоро ще разбера за качеството на Febi и ще споделя впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове