Jump to content
icho

Калъвки за седалки

Recommended Posts

Колеги някой да знае от къде може да се закупят калъвки за седалки - сивик 6-та генерация хечбек,но читави и да си пасват добре на седалките?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

По бензиностанциите има такива, но са евтинджос. Не струват. :worthy: След седмица стават на топченца, а след още месец, все едно са шити от дрехите на някой клошар. ;) По-хубави незнам от къде ще си намеиш. Едно приятелче си беше поръчало на една шивачка да му направи по поръчка, но му излезе доста солено.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво значи солено?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Авто-тапицер е истината :angry:

предложения?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

Авто-тапицер е истината :D

предложения?
За съжаление не съм от София и не съм в час с местните майстори. Иначе каквато и тапицерия да си купиш, след няколко месеца, особенно ако ползваш ежедневно колата, ще е провиснала и ще изглежда гнусно. По-добре дай някой лев отгоре, но да станат седалките като нови и да знаеш, че няколко години няма да ги мислиш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми, ще ти направят готини калъфи :stretcher:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Калъвки не правят за съжаление :)((Още събирам съвети от къде да си купя нещо що годе читаво?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК ама на мен не ми трябва претапициране ,а калъвки за да си запазя сегашната тапицерия!

Извинявай за тъпия въпрос, но за кой ще ги пазиш седлаките? За идните поколения ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК ама на мен не ми трябва претапициране ,а калъвки за да си запазя сегашната тапицерия!

Извинявай за тъпия въпрос, но за кой ще ги пазиш седлаките? За идните поколения ли?
:cool: и аз това искам да попитам ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай сега ,ако ти отговоря подобаващо за мен,а и за въпроса,ще се обидиш!Затова ще кажа само че върша работа с тази кола и ми се налага от време на време и да съм мръсен и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...