icho 12 #1 Публикувано 25 Май, 2007 Колеги някой да знае от къде може да се закупят калъвки за седалки - сивик 6-та генерация хечбек,но читави и да си пасват добре на седалките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 25 Май, 2007 (Редактирано) По бензиностанциите има такива, но са евтинджос. Не струват. След седмица стават на топченца, а след още месец, все едно са шити от дрехите на някой клошар. По-хубави незнам от къде ще си намеиш. Едно приятелче си беше поръчало на една шивачка да му направи по поръчка, но му излезе доста солено. Редактирано 25 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #3 Отговорено 25 Май, 2007 А какво значи солено? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #4 Отговорено 25 Май, 2007 Авто-тапицер е истината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #5 Отговорено 25 Май, 2007 Авто-тапицер е истината предложения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #7 Отговорено 26 Май, 2007 Ето баце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko #8 Отговорено 26 Май, 2007 Авто-тапицер е истината предложения?За съжаление не съм от София и не съм в час с местните майстори. Иначе каквато и тапицерия да си купиш, след няколко месеца, особенно ако ползваш ежедневно колата, ще е провиснала и ще изглежда гнусно. По-добре дай някой лев отгоре, но да станат седалките като нови и да знаеш, че няколко години няма да ги мислиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #9 Отговорено 27 Май, 2007 Ми, ще ти направят готини калъфи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #10 Отговорено 28 Май, 2007 Калъвки не правят за съжаление ((Още събирам съвети от къде да си купя нещо що годе читаво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #11 Отговорено 28 Май, 2007 ОК ама на мен не ми трябва претапициране ,а калъвки за да си запазя сегашната тапицерия!Извинявай за тъпия въпрос, но за кой ще ги пазиш седлаките? За идните поколения ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #12 Отговорено 29 Май, 2007 ОК ама на мен не ми трябва претапициране ,а калъвки за да си запазя сегашната тапицерия!Извинявай за тъпия въпрос, но за кой ще ги пазиш седлаките? За идните поколения ли? и аз това искам да попитам ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #13 Отговорено 31 Май, 2007 ОК ама на мен не ми трябва претапициране ,а калъвки за да си запазя сегашната тапицерия!Извинявай за тъпия въпрос, но за кой ще ги пазиш седлаките? За идните поколения ли?Гледай сега ,ако ти отговоря подобаващо за мен,а и за въпроса,ще се обидиш!Затова ще кажа само че върша работа с тази кола и ми се налага от време на време и да съм мръсен и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове