Djaksel 21 #1 Публикувано 24 Февруари, 2021 Здравейте, От няколко дни забелязвам, че задната чистачка не ми работи, също така и плафона в багажното отделение свети когато си иска при отворена врата. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Вчера ходих до бултрако за чистачката и ми казаха, че предпазителя е здрав, но напрежение до моторчето няма. Ще трябва да я закарам друг ден да я оставя за да търсят електрическия проблем...можело да отнеме ден-два. За мен е много трудно да остана без кола и ще съм благодарен на някой от вас ако ме светне евентуално от къде може да е проблема. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #2 Отговорено 24 Февруари, 2021 Здравей,колега, Стрелям напосоки ,но с друга кола имах подобен проблем и се оказа откачен/прекъснат кабел,който е наврян в едно гумено маркуче на 5тата врата до пантите.Оглеждал ли си при теб да не би да е това? Сподели мнение за сервиза на Бултрако в Пловдив,че се каня да ходя там за по-отговорното обслужване и ремонти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Djaksel 21 #3 Отговорено 24 Февруари, 2021 Ами колега като цяло мойта кола е обслужвана и обслужвам само в Бултрако - Пловдив, засега съм доволен, но винаги има какво да се желае. Благодаря ще погледна връзките при пантите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове