Krasimir_r_s 1 #1 Публикувано 17 Февруари, 2021 (Редактирано) Здравейте, Имам ЦРВ 2.0 от 2007 и пръскалките на предните стъкла ме дразнят - пръскат 2 струи вода и не ми се струват много ефективни. На предната кола пробвах сам да си ги настроя, но не ми се получи Та искам да питам някой сменял ли ги е с такива, които пръскат като мъгла? Изобщо заслужава ли си от гледна точка на цена и труд и хамалогия ... Редактирано 17 Февруари, 2021 от Krasimir_r_s Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #2 Отговорено 17 Февруари, 2021 Аз минавам през локва и се опръсквам на мъгла. 4 струи не ти ли стигат за изплакването на този джам? Като ги настроиш правилно-няма проблем. Струйниците на мъгла искат по-силна помпичка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir_r_s 1 #3 Отговорено 17 Февруари, 2021 Практически май стигат, но въпроса е кеф :). А и ме е страх да ги настройвам, че на предната кола батардисах едни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1259 #4 Отговорено 17 Февруари, 2021 Колега би ли качил снимка на самите пръскалки, ако може отгоре и от долу (гнездата им). Аз правих такава трансформация на две от колите които не са Хонда и мога да кажа, че си пръскат както трябва и налягането на помпичката им е достатъчно. Налагаше се единствено леко напасване на самите пръскалки към старата позиция и си е малко играчка но определено си струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir_r_s 1 #5 Отговорено 22 Февруари, 2021 Ами смених чистачките с Бош Aerotwin Retrofit и май и от тях има, та за сега е добре. Снимки ще кача тия дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове