Jump to content
fantazor

Съвет за закупуване на SUV

Recommended Posts

Здравейте Колеги,

 

Наближава момента, в който с много мъка ще трябва да се разделя с моя Акордеон (7 ген, 2.4) , защото чакаме нов член на семейството и ще ми трябва по-голяма кола. 

 

Въпросът е, че не искам комби, както и не искам някоя мудна кола. Отделно също така, че съм се разглезил с моето Акордче, което ми служи вярно и не иска почти никаква поддръжка. 

 

Та предвид изискванията ми: голям багажник, бърза, здрава,  японка, след 2010 г, бензин, под 25 000 лв, можете ли да ме посъветвате какво би било подходящо. От известно време чета за CR-V 2.4 Touring (4 ген, 2.4) , но ми се струва, че въпреки големия двигател ще бъде доста по-мудна от моя Акорд.

 

Гледах и разни Инфинити FX35, FX50 и т.н., които имат страхотно ускорение и са наистина красиви на вид, но чета за доста проблеми с двигател, масло и т.н. (да не говорим за разхода от над 20/100)

 

Другото, което ми харесва е Acura MDX, обаче предполагам, че ще имам проблем с американските части... :(

 

Моля, дайте съвет към какво да се насоча.

 

 

Редактирано от fantazor

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

Общо взето минах по твоя път и имах подобни дилеми.

1.Относно бързината мисля, че CR-V не е твоята.Maкар Vtec донякъде компенсира със сигурност колата не е състезателна. Най-малкото няма конете на едно Инфинити да речем.

2. Относно мястото в багажника в своя клас CR-V 4 е най-добре оразмерено в своя клас.Сравнявал съм го с други СУВ в този клас,а именно Мазда СХ5,Рав4 и Инфинити Ех35.

Аз я избрах заради външния вид , който много ми харесва и надеждния двигател (в моя случай R20 A9).Примирих се,че няма да съм най-бързия на пътя.Зависи и от стила на каране.Мен ме устройва.Може би е добре да покараш някоя 4ка, но хубаво трябва да смачкаш педала на газта, за да прецениш .

Относно бюджета според мен трудно ще намериш читава бензинка за до 25 000. Ще е компромис с някоя удряна и преправяна тук. Което може да не е толкова страшно стига да е някой калник или броня и да не е търкаляна или усуквана.

Успех!

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...