fantazor 0 #1 Публикувано 15 Февруари, 2021 (Редактирано) Здравейте Колеги, Наближава момента, в който с много мъка ще трябва да се разделя с моя Акордеон (7 ген, 2.4) , защото чакаме нов член на семейството и ще ми трябва по-голяма кола. Въпросът е, че не искам комби, както и не искам някоя мудна кола. Отделно също така, че съм се разглезил с моето Акордче, което ми служи вярно и не иска почти никаква поддръжка. Та предвид изискванията ми: голям багажник, бърза, здрава, японка, след 2010 г, бензин, под 25 000 лв, можете ли да ме посъветвате какво би било подходящо. От известно време чета за CR-V 2.4 Touring (4 ген, 2.4) , но ми се струва, че въпреки големия двигател ще бъде доста по-мудна от моя Акорд. Гледах и разни Инфинити FX35, FX50 и т.н., които имат страхотно ускорение и са наистина красиви на вид, но чета за доста проблеми с двигател, масло и т.н. (да не говорим за разхода от над 20/100) Другото, което ми харесва е Acura MDX, обаче предполагам, че ще имам проблем с американските части... Моля, дайте съвет към какво да се насоча. Редактирано 15 Февруари, 2021 от fantazor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #2 Отговорено 15 Февруари, 2021 Здравей, Общо взето минах по твоя път и имах подобни дилеми. 1.Относно бързината мисля, че CR-V не е твоята.Maкар Vtec донякъде компенсира със сигурност колата не е състезателна. Най-малкото няма конете на едно Инфинити да речем. 2. Относно мястото в багажника в своя клас CR-V 4 е най-добре оразмерено в своя клас.Сравнявал съм го с други СУВ в този клас,а именно Мазда СХ5,Рав4 и Инфинити Ех35. Аз я избрах заради външния вид , който много ми харесва и надеждния двигател (в моя случай R20 A9).Примирих се,че няма да съм най-бързия на пътя.Зависи и от стила на каране.Мен ме устройва.Може би е добре да покараш някоя 4ка, но хубаво трябва да смачкаш педала на газта, за да прецениш . Относно бюджета според мен трудно ще намериш читава бензинка за до 25 000. Ще е компромис с някоя удряна и преправяна тук. Което може да не е толкова страшно стига да е някой калник или броня и да не е търкаляна или усуквана. Успех! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове