Paco_szv 0 #1 Публикувано 15 Февруари, 2021 Колеги от скоро съм собственик на Хонда сивик 8 2006г аудио системата с навигация и имам проблем с нея (НЯМА ЗВУК) всичко останало работи SD РАДИО. Някой имал ли е такъв проблем??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #2 Отговорено 15 Февруари, 2021 (Редактирано) Просто за уточнение. Имаш звук като цяло, но нямаш от навигацията (гласови указания и тн.)? Колата нова ли ти е или изведнъж се случи? Имаше ли някакво събитие преди да се случи това? Редактирано 15 Февруари, 2021 от revenue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paco_szv 0 #3 Отговорено 15 Февруари, 2021 Не нямам звук като цяло, нито от навигацията, нито от сд или радио.Колата я купих скоро преди 2 седмици и работише си нормално без някакви признаци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #4 Отговорено 16 Февруари, 2021 Сивик 8 си имат проблем с аудио системата като цяло. И моето радио преди няколко месеца започна да се чува едно пукане и после спираше да работи, като го включа правеше пак същото. На следващия ден не го правеше и от тогава не го е правило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolae 1 #5 Отговорено 16 Февруари, 2021 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #6 Отговорено 21 Февруари, 2021 Масови са проблемите. Моята аудио система спря да работи след доста мъки и я смених с китайска double din навигация. Реших да не се занимавам с ремонти въпреки, че имам нужното образование. На повечето сервизи също не им се занимава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове