Zhelyazkov 6 #1 Публикувано 6 Февруари, 2021 Здравейте, прави ми впечатление, че навсякъде в интернет се предлагат само 4х4 хонди от този модел. Започвам да си мисля , че някъде съм се прекарал като съм взел 4х2 въпреки, че аз държах да взема такава с оглед на една идея по-малкото чаркове за ремонт и поддръжка./ търсех висок автомобил ,а не толкова проходим/ Та има ли във форума някой друг "прекарал" се като мен с такъв модел? Питам с оглед евентуално на набавяне на части и консумативи втора ръка. От къде ,от кого и пр. благодаря за вниманието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #2 Отговорено 6 Февруари, 2021 Аз съм с такава само с предно, високо проходимите са с други характеристики и цени, за мен това е малко по висока лека кола, и нямам намерение да търся начини да я правя "4х4" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #3 Отговорено 6 Февруари, 2021 Екстра е. И аз съм с такава по-здрава кола няма.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове