Geimara-hrv 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2021 (Редактирано) Здравейте нов съм в групата Но обмислям да си купувам Нrv 4х4 5 врати . Може ли савети препоръки какво да гледам основно . Карал съм но не съм запознат много . Редактирано 2 Февруари, 2021 от Zlatozator Според Вас, в раздел HR-V, дали заглавие "Honda hrv" ще говори на някого нещо?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #2 Отговорено 31 Януари, 2021 (Редактирано) Има автомобили само с предно. Увери се визуално за наличие на кардан. Много от търговците ги представят 4×4. За задния диф проверка се прави при пълен ляв или десен-трябва да няма никакви звуци или претрисане. За зацепване сега на снега лесно може да се пробва. Чел съм че при зацепване се усеща кик. При мен се случва без да се усети. За двигателя добре е преди да я стартираш да погледнеш за отлагания на старо масло-особено за Италиянките. Двигателя трябва да работи тихо и равномерно . Щеката за маслото също не е зле да погледнеш. Скоростите -като при другите автомобили. По ходовата част обикновенно са здрави . Слабо место са предните полуоски. Имат едни гумени тампони по средата,ако е много изяден влиза влага под него и корозира полуоската,което води до скъсване. За ръждите основно прагове и задни вежди. Ако е от Швейцария или Германия задължително погледни под пластмасовия праг в задната част, понякога избива и по веждите. За друго не се сещам, като цяло са здрави автомобили. Успех с избора! . Редактирано 31 Януари, 2021 от pet71 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 31 Януари, 2021 Виждам, че си от Русе. Там има човек от форума, които може да ти помогне при покупка има и Сервиз. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Geimara-hrv 0 #4 Отговорено 1 Февруари, 2021 Преди 7 часа, pet71 написа: Има автомобили само с предно. Увери се визуално за наличие на кардан. Много от търговците ги представят 4×4. За задния диф проверка се прави при пълен ляв или десен-трябва да няма никакви звуци или претрисане. За зацепване сега на снега лесно може да се пробва. Чел съм че при зацепване се усеща кик. При мен се случва без да се усети. За двигателя добре е преди да я стартираш да погледнеш за отлагания на старо масло-особено за Италиянките. Двигателя трябва да работи тихо и равномерно . Щеката за маслото също не е зле да погледнеш. Скоростите -като при другите автомобили. По ходовата част обикновенно са здрави . Слабо место са предните полуоски. Имат едни гумени тампони по средата,ако е много изяден влиза влага под него и корозира полуоската,което води до скъсване. За ръждите основно прагове и задни вежди. Ако е от Швейцария или Германия задължително погледни под пластмасовия праг в задната част, понякога избива и по веждите. За друго не се сещам, като Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Geimara-hrv 0 #5 Отговорено 1 Февруари, 2021 За предпочитате ли е да взема с газ или да търся само на бензин и аз да си монтирам газовата 2 -3 съм набелязъл Нов внос Италиянки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #6 Отговорено 1 Февруари, 2021 @Drone е дал много добър съвет. Търси. Маркони (Бранко) на телефон или в сервиза- предполагам колегите от Русе ще те упътят. По добре е ти да си сложиш газовото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tteodor 1 #7 Отговорено 2 Февруари, 2021 Маркони (Бранко) е точния човек. Свържи се с него и изцяло можеш да му се довериш. Страхотен професионалист! Силно препоръчвам! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове