Jump to content
Guest r2d2

тампони

Recommended Posts

Guest r2d2

Тези тампони "Пловдивските" на Шиков ли дето бяха, какви са отзивите.Споделете мнения 6тото май тук във форума някой писа че малко карали.Моите тотално са размазани предните на носача пък и задните сигурно не са кой знае колко добре. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези тампони "Пловдивските" на Шиков ли дето бяха, какви са отзивите.Споделете мнения 6тото май тук във форума някой писа че малко карали.Моите тотално са размазани предните на носача пък и задните сигурно не са кой знае колко добре. :lol:

На единия носач са ми такива, наскоро ги смених. Нищо лошо не мога да кажа, но все пак карам с тях от месец :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе стия тампони и аз съм луднал за 25-30 лв ги има ама са ебати ментетата. Търся сега оригинално. Гожоря за тампоните на предните носачи тези от към двигателя. Та тези тампони ги хапвам за има няма 1000 км. стана ми като консуматив

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с големи и малки такива от Шиков и съм доволен от 3-4 месеца си карам с тях и нямам ядове ... плътни са и това прави малко по-твърда твърда возията, но ... пак казвам доволен съм си от тях :afro: за справка 2 големи и четири малки тампона 64лв... 2х20лв и 4х6лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Абе стия тампони и аз съм луднал за 25-30 лв ги има ама са ебати ментетата. Търся сега оригинално. Гожоря за тампоните на предните носачи тези от към двигателя. Та тези тампони ги хапвам за има няма 1000 км. стана ми като консуматив

Приятел и аз съм на същото дередже.......,за един месец ги сменях два пъти въпросните тампони(те не са ли селенови втулки).........Ако,случайно ти попаднат някакви оригинални вземи и за мен.......Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

Приятел и аз съм на същото дередже.......,за един месец ги сменях два пъти въпросните тампони(те не са ли селенови втулки).........Ако,случайно ти попаднат някакви оригинални вземи и за мен.......Благодаря!
Aко искаш оригинални ми се обади да ти взема от Бултрако ;) Не бой се, не боли от цената защото ще забравиш после че си ги сменявал :worthy: Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) ще ти взема О.В. - не се въздържах :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:worthy: ще ти взема О.В. - не се въздържах ;)

Пробвах тампакс ама са ми малки кака! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По другата седмица ще ти кажа как са тампоните отзад :worthy: а сега мога да ти кажа как са отпред ( с изключение , че големите тампони на носача не съм ги сменил защото са си наред ;) ) , просто колата заспа !!! никакви вибрации , луфтове , се едно не е Хонда ( свикнал съм да ми е твърдо , ама нъцки ;) ) . Аз смених обаче всички тампончета и фтулки , остава ми задния тампон , че там е леш отвсякъде ;) И ако не искаш много комфортна возия - говори с човека да ти ги направи от по-твърд каучук ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен майстора ,помисли и за вида,марката задни(прословутите големи "кухи" тампони).

За тези на Матьо Шиков от Пловдив не съм чул нищо лошо ,а само доволни клиенти основно от съотношението цена качество!,но ще видим след 2,3 години експлоатация и показатели като стабилност на колата.

Искам да спомена мнение само:

Хонда не са ги направили случайно "кухи"-бъдете сигурни че има замисъл.

Ами много ясно че колата ще е по добре с каквито и да е тампони(алтернативни) в сравнение с оригиналните на над 10 години и хиляди километри и безброй дупки-това е повече от ясно,но идеята е че слагате оригинални и до края на живота на колата ги забравяте или поне още 10 години :cool: .

Иначе кой ще гарантира ,че алтернативните решения от Китай ,Тайван и България ще изкарат повече от 1,2 години.

Аз бих инвестирал в оригиналните ако смятам да си карам колата поече от 2 години.Не искам компромиси със стабилност и возия.Не са чак непосилна цифра-май са около 130лв двата.

Поговорката говори сама по себе си: Не съм достатъчно богат за да си купувам евтини неща(еднодневки) .Sorry за off topica.

Всеки сам да си преценя :cool:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...