Peko 4 #1 Публикувано 30 Януари, 2021 Здравейте! От някъде влиза вода и се събира при резервната гума? Четох доста в нета, но не открих нищо за нашите коли / Црв 3/. Като възможен проблем дават при джаз, че е теч от под релсите на тавана ама не мога да открия как се свалят на Црв. Друг проблем е от дупки под бронята ама мисля, че няма там от къде да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 30 Януари, 2021 Вземи силикон и сядай в багажника и мажи където показва човека. По снадките на ламарините. Вземи си фенерче, вадиш кори и тнт и сядаш почваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #3 Отговорено 30 Януари, 2021 Той тоя я изкара цялата кола да тече,като лейка бе. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #4 Отговорено 30 Януари, 2021 Ами има някой са така. Зависи къде са пропуснали в завода. Аз имах на едно място към 5 см липсваше и ми сълзеше от там. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #5 Отговорено 30 Януари, 2021 Аз целия багажник и вратите съм ги налепил със звукоизолация,и да е текло някъде вече е запушено. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borow 0 #6 Отговорено 14 Февруари, 2021 Колега мисля, че трябва да се затворят едновременно и четирите врати силно. Има клапи на купето през които излиза въздуха при затваряня на вратите. Понякога клапата блокира и от там навлиза вода при рез. гума. Ако това не помогне тогава дейсвай със силикона! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове