giktak 7 #1 Публикувано 27 Януари, 2021 Здравейте колеги. Имам проблем с мигачите от дясно.Бях при майстора ми и провери релетата бушоните , но според него проблема е от ключа защото някой път захапва за момент и след това немигат и на авариките е същото положение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #2 Отговорено 27 Януари, 2021 Електрониката не ми е сила, ама ... Ключа за мигачите и ключа за аварийните са два отделни уреда. Не съм наясно, но си мисля, че нямат връзка един с друг. Имам предвид, че като включиш мигач сигналът от ключа отива към релето, без да минава през ключа за аварийни, и обратно. Ако съм прав, то проблемът не трябва да е в ключа, а в релето, или някъде другаде по ел.инсталацията. Релето би трябвало да е първото "нещо" получаващо сигнал от въпросните два ключа. Надявам се да си схванал мисълта ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
giktak 7 #3 Отговорено 27 Януари, 2021 (Редактирано) Ами те са две релета и дветве релета са здрави майстора ги провери идвете.А също като заключвам колата и натискам копчето за заключване на колата светят мигачите , но светкат когато си искат както и от копчето за аварките и от ключа за мигачите кат щракне един или двапати и спира да свети. Редактирано 27 Януари, 2021 от giktak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
giktak 7 #4 Отговорено 4 Февруари, 2021 На 27.01.2021 г. at 17:29, giktak написа: Ами те са две релета и дветве релета са здрави майстора ги провери идвете.А също като заключвам колата и натискам копчето за заключване на колата светят мигачите , но светкат когато си искат както и от копчето за аварките и от ключа за мигачите кат щракне един или двапати и спира да свети. Здравейте колеги . Някой имали идея за този модул за мигачите с номер 38650-sjd-e01 g8d-660h дали става за хонда фр-в 1.7 бензин от 2006 г. Защото този който в момента на колата и е прецакан е с номер 38650-sjd-g01 g8d-660h-2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
giktak 7 #5 Отговорено 14 Февруари, 2021 Здравейте колеги. Замениха прцакания модул с другия с номер 38650-sjd-e01 g8d-660h и всичко е наред в момента няма никакви проблеми и дано няма за напред . Часта е втора ръка и е взех от морга на фирма ArisParts - LTD за което съм благодарен много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове