Palko 54 #1 Публикувано 24 Януари, 2021 (Редактирано) Здравейте хора Първо се извинявам, ако темата не е подходяща за тук или вече има подобна и се повтарям. Имах досаден проблем, често срещан при доста коли без значение стари или нови , а имено вода в стоповете. Освен че станаха мръсни започнаха да ми горят често крушки и да ми ръждясват фасунгите. На кратко искам да споделя как аз отворих и почистих стоповете си с цел да помогна на някой със същия проблем. Необходими материали 1. Пистолет за топъл въздух (аз ползвах сешуар) . Някой отварят фаровете си във фурната на ниска температура, предполагам работи и за стопове/мигачи и тн. 2. Различни видове прави отвертки 3. Битумен силикон за покриви (водоустойчив) 5лв. Предполагам повечето силикони биха свършили работа, но аз използвах такъв. 4. Някакво тиксо, с което да стегнете хубаво стопа докато изсъхне. Въоръжете се с търпение при отварянето за да не спукате външната част на стопа На снимките се вижда една сива, НЕпрозрачна част, която аз реших да премахна, вие не е нужно да го правите. ПС: Единствената ми грешка беше може би при избора на силикон - черен на цвят. На снимките се вижда на няколко места как е излязал и има черни петна. Като цяло съм супер доволен от резултата и след интервенцията не съм имал повече проблеми. Надявам се да помогна на някого Поздрави и слънчева Неделя ! Редактирано 24 Януари, 2021 от Palko 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #2 Отговорено 26 Януари, 2021 Споделянето на личен опит няма как да не направи една тема полезна. За мен беше полезна информацията! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове