ИцоД 170 #1 Публикувано 5 Януари, 2021 Колеги, дайте една свястна мярка за задна главина на Джазката. Преди 6К смених и двете, че виеха със СУМО - някакви ТайванМейд. Дясната днес ме остави и виеше като пребит чакал. От Пазарджик в дъжда до СОфия и после до Бургас бях на тръни да не стегне. Та, свястна марка и то само изпробвана на личния Джаз ! Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RustyGun 6 #2 Отговорено 5 Януари, 2021 Преди пет години сложих задни FAG главини и досега не съм имал проблем. 70 000 км по-късно нямам оплаквания, но си бяха сума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #3 Отговорено 5 Януари, 2021 Много ти благодаря ! Точно за такава ме навива майсторчето ми. Почти реших ! Пак мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evo_9 0 #4 Отговорено 9 Март, 2023 Пазара е залят с ментета,моята главина не изкара и 4хил. Километра ! Мисля че марката е ITN.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове