Legal 42 #1 Публикувано 22 Декември, 2020 Здравейте, изгоряла е крушката на единият халоген. Как се сменя, защото не мога да намеря начина? Търсих клипове в ютуб, но ...нищо? Колата е Сивик 2.2 , 2006 г.Благодаря, Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 22 Декември, 2020 На канал или подемник като идеш колега, поглеждаш под халогена - има една кръгла дупка, бъркаш там с 10-ка мисля, че беше, развиваш и те падат напред Трябва ти камъче 10ка /13ка не помня, с удължител или нещо подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #3 Отговорено 22 Декември, 2020 (Редактирано) На 7ма ген акорд е 10ка + удължител, при теб едва ли е различно, четейки коментара на @thelastbonbona, ще трябва да напипаш и усетиш главата, след смяната идва по-гадното, да го сложиш на камъка и нацелиш дупката, все неща, които през първия път не се случват с лекота... Ако нямаш възможност за канал или подемник, един картон и ти си човека. Редактирано 22 Декември, 2020 от sashua Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #4 Отговорено 22 Декември, 2020 Да уточня, колата е 8 серия.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #5 Отговорено 23 Декември, 2020 Преди 10 часа, sashua написа: На 7ма ген акорд е 10ка + удължител, при теб едва ли е различно, четейки коментара на @thelastbonbona, ще трябва да напипаш и усетиш главата, след смяната идва по-гадното, да го сложиш на камъка и нацелиш дупката, все неща, които през първия път не се случват с лекота... Ако нямаш възможност за канал или подемник, един картон и ти си човека. Не знам как е при колегата, но при мен едва влиза крика така че варианта с картона не е оферта, освен ако колега не е само 2D И смело бих казал, че при свалянето да нацелиш главата е много по-трудно от сглобяването, защото си го слагаш в камъчето и бучкаш 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefan 1 11 #6 Отговорено 23 Декември, 2020 Махаш пластмасовия подкалник и сменяш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове